Wednesday 4 February 2015

Oi apolafseis tis zois

Μια που τες πολλες απολαυσεις που εχω στη ζωη μου ειναι να καμνω βουττι τα ορεος μες το γαλα 0% τζαι να τρωω. Ας γουι σπικ, μολις εφα ενα κουτι. 

Παντα λαλουν αμα συμβαινει κατι απογοητευτικο συμβαινει τζαι κατι καλο. Επιδη σκεφτουμαστε θετικα παντα, σημερα που εφκικαν κατι αποτελεσματα για εξετασεις τζαι εκοπικαμε για 3 ποντους, δεν το αφηκαμε να μας επηρεασει, απλα εν λιο γυριλλα... δηλαδη 0.03 της εκατοστιαιας μοναδας... γαμιετε ο εξεταστης αλλα ατε... υγειαν... 

Το καλο εν οτι σαν επερπατουσα ηβρα ενα πεντολιρο χαμε τζαι εκαμα χαρουες.. :-D 

Τζαι εχω τζαι προσκληση να παω να μου μαιρεψει το ραντεβου που ειχα την περασμενη εφτομαδα αρα θεωρω οτι επιε καλα. :-D 

Τζαι αναθεμαν τον που χρωστει... Παντα πρεπει να καμνουμε το καλυτερο που μπορουμε και οτι γινει... ο παπας μου λαλει ο καθενας εσηι το ποστο του σε τουντο κοσμο, κανενας εν χανετε. 


Παντως δακατω ειναι ησυχια, ταξη και ασφαλεια... αλλου καφκουντε, σκοτονουντε.. ενιξερω που παει ο κοσμος δηλαδη ελεος ποιον επαρασηεστικεν η φαση... αρρωστεια ποιον ουλλα για τα ριαλλια...να ξιλιφτουν να πνασουμε... μισω τα.. 



Μουσικουλα? 




4 comments:

  1. Πόσο ενθουσιάστηκα που σου αρέσουν οι Portishead!!! Τι φωνή έχει η τύπισσα! Αγαπώ τους πολλά!! Αν και το αγαπημένο μου είναι το roads! Αναθεμάν τον που χρωστεί τζαι που έσσι να πληρώσει! Όλα στο βωμό του χρήματος! Άλλωστε πάντα έτσι ήταν απλά τωρά εν πιο έυκολο να το ακούσουμε και να το δούμε! Όσο για τον εξεταστή.... ας του βάλουμε μια μικρή 'ευχή' να μεν σιέσεις ρε πεζεβέγκη για 3 μέρες που σε έκοψε για 0,03 του πόντου αί σιχτίρ!

    ReplyDelete
  2. nai areskoun m para polla :) den aresoun se pollous nomizw alla exoun diko tous koino...

    ReplyDelete
  3. Οι portishead εν δημοφιλείς παγκοσμίως, έχουν τεράστιο κοινό. εμεγαλώσαμε μαζί τους και ειδικότερα στην πιο γλυκειά αναμονή των 11 χρόνων μεταξύ 2ου και 3ου άλμπουμ. Η Beth Gibbons έχει και δικό της προσωπικό άλμπουμ το οποίο εν εξαιρετικό επίσης.

    http://astronaftikalinixta.blogspot.com/2014/12/mysteries.html

    ReplyDelete
  4. se euxaristw gia to link Niko kai kalosorises sto blog.

    Isws na yparxei ena xasma genewn... dioti en emegalwsan oulloi mazi tous... oti en dimofileis pagkosmios nai sumfwnw apla exoun pio eklektiko koino thewrw...ene toso mainstream.

    ReplyDelete