Monday 8 December 2014

Does size matter?

Ναι. Μιλω για τουτο το θεμα. Που διχαζει τον αντρικο πληθυσμο. Τες τελευταιες μερες γαμιετε ο δαρβινος τζαι οι ορμονες μου. 

Gentlemen, the answer is NO. At least from my point of view. Διοτι αγαπητοι, πρεπει να ξερεις πως να το χρησιμοποιεις...αλλιως, κλαφτα. Ειμαι της αποψης οτι τουτο συνοδευετε και με την αναλογη πειρα... και για τα δυο φυλα. Πρεπει να σου αρεσκει.. να γινεσε λιο ζωο... να μεν ανακατσιας...να αγαπας το ανθρωπινο σωμα οπως ενη... και να θελεις φυσικα. Μετα να τρεμεις απο ευχαριστηση και ον τοπ οφ δατ, ενα τσιγαρο...για ποπαστο.. Μετα που ενα καλο σεξ ποσο ωραιο εν τζινο το τσιγαρο... εν καλυτερο που το να καμνεις το νεσκαφε τζαι να τον αφκεις σαν μυριζει ο καφες...τζαι εν καλυτερο τζαι που μετα το φαι μετα που εκαμες food porn ασπουμε στο cheat day σου. 

Πριν λιο τζαιρο ενας φοιτητης, διδακτορικος, που τον ηξερα κανενα χρονο... πας την κουβεντα μας με την μπυρα και ενα ναργιλε... εγυρισε και ειπε μου οτι δεν εξαναπιε με γυναικα. Ετων 27.  Εν επιστευκα ποτε οτι θα εγνωριζα παρθενο τοσων χρονων. Εν επαιζε θεμα φλερτ ισως γιαυτο να μου το εκμυστηρευτικε... αλλα οκ... το κοπελλουι εν εμφανες οτι εν κατεστραμμενος. Απλα. Ποθε να αρκεψεις και ποθε να τελειωσεις. Τζαι μετα αρκεψε, περιπεζει με τζαι η μαμα μου λαλει, αρωτα με αν ηβρα γκερλφρεντ η ακομα... λαλω του ok, don't worry... u ll meet women, u are still young... (παρηορκα στον αρρωστο), and don't pay too much attention to what ur mum says. Ψησσικο...τι να καμεις... :-) 

Παμε παρακατω.. 



I think I must be having PMS. I cannot explain it in any other way..what I have been experiencing for the last few days... 


The good side of it though... ;-) The one that makes you think dirty and dreaming of that awesome sex you had with that guy.. που το μεγεθος δεν ηταν το αβερειτζ. Ηταν σαφως πιο μικρο. However, επελλανα. Απλα. Διοτι κυριοι... η γυναικα διεγειρετε πρωτα με το μυαλο... και την ατμοσφαιρα... τζαι ουλλο το πακετο. Και οταν ο αντρας γνωριζει και καμνει το γιατι γουσταρει ολη τι διαδικασια.. τι να λεμε.. Ασε που πρεπει να τερκαζεις με τον αλλο στο θεμα... τουλαχιστον να εχετε τον ιδιο νου... 

Talking about the size.. not just THAT size... I mean I ve seen, after thorough research among women, that body size is not that much important when a guy plays with your mind... 

Δηλαδη οκ, σιουρα βλεπεις τον Josh Duhamel ασπουμε τζαι τρεχουν τα σαλια σου... δηλαδη ασυζητητι εκαθουμουν του... αλλα το ιδιο μπορω να πω τζαι για τον Σταροβα... Ανωμαλο? Some would say...  even though the second guy seems a bit shy... despite his size.. 

Αστα, μεν τα ρωτας..ενε ωρα τωρα να το αναλυσουμε... μεν το ψαχνεις... εν το ΠΜΣ. Καμνουν ταιπ τα δακτυλα μονα τους.. 






Ελα κοσμε...παρε... Ο θρυλος. Οταν το λονδινο επαραμιλουσε... Ετσι εποχες δεν ξαναρκουντε...τουλαχιστο εμεις εζησαμε τα... Εισαι μεγαλος. "Ρε πετου εγγλεζου να κλεισει την πορτα πανω..." "Close the door re...αψετε ν αψουμε τζαι αναθεμαν τους.." Για το οταν ειχε γινει η απαγορευση τσιγαρου το 2007...  Οι θρυλικες ατακες του "Πινουμεε?? Στριβουμε??" θα μεινουν στην ιστορια για οσους τον επρολαβαν.. 

4 comments:

  1. both matter,

    but size matters, the answer is YES.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Den eimai 100% confident gia touto... giafto kai to post. :-)

      Delete
  2. Συμφωνώ με την προυπόθεση ότι δεν θέλεις τζαι φακό για να τον έβρεις! Το αίσθημα πρώτο! Από εμπειρία μιλώντας δεν ενθουσιάστικα και ιδιαίτερα με το large size γιατί ήταν ένας ξερός πηδήκουλας! Αλλά όπως λέεις αν πεις και νιώσεις αυτές τις ανατριχίλες (τζαι συνεχίζεις να τις νιώθεις αφού τελιώσει η πράξη) ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ! I prefer good memories of it instead of a large size memories! Btw όχι πως δεν βλέπετε ο Josh Duhamel αλλά εδώ και χρόνια νομίζω δεν θα γεννηθεί πιο sexy άνδρας που το Johnny Depp!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olos paradoksos den theoro ton Johnny os to apoluto sexy... para polles gunaikes omws sumfwnoun mazi sou!

      K egw paromoia empeiria eixa giafto kai aniksa to thema... :-)

      Delete